logo_verbeteraars

30 november: Dag van Digitale Inclusie

We communiceren in Nederland steeds meer digitaal. Dat heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Technologie kan ons land klaarmaken voor de toekomst. Het biedt kansen. Maar voor veel mensen gaan de ontwikkelingen erg snel.

Houd een gaatje vrij in je agenda voor 30 november 2022. Dan vieren we samen met jou bij Beeld & Geluid in Hilversum de eerste Dag van Digitale Inclusie met als thema: Dicht de digitale kloof.

Aan de hand van concrete projecten, vernieuwende initiatieven maar ook verschillende toekomstscenario’s, verkennen we tijdens dit evenement wat er nodig is om de digitale kloof te dichten. Op deze pagina vind je het programma, een overzicht van de sprekers en praktische informatie over het event.

Digitale inclusie is een ingewikkelde opgave. Dat vraagt om de gezamenlijk inzet van meerdere partijen. Daarom bundelen de overheid, maatschappelijke organisaties, bedrijven en ervaringsdeskundigen hun krachten in de Alliantie om digitale inclusie te realiseren. Samen hebben ze één doel: dat iedereen in de digitale samenleving meedoet en meetelt.

bron: Alliantie Digitaal Samenleven

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Save the date: webinar ICUdata 4 maart 2024

Informatie en aanmelden Webinar ICUdata

Lees meer

Procesplattegrond

‘Procesplattegrond’ maakt direct duidelijk wat een proces oplevert

Lees meer

Gezocht: secretaresse/soortgenoot m/v

De laatste weken van het jaar, een tijd van terugkijken en vooruitkijken. Is het de tijd voor iets nieuws? Ben …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek