logo_verbeteraars

Zorgverbeteraars verhuizen naar Health Hub Roden

Kennisknooppunt Health Hub Roden verwelkomt per 1 september een nieuwe bewoner.

Zorgverbeteraars verruilt de rustige en historische omgeving van een oud kerkgebouw in het pittoreske Niezijl voor de levendige Health Hub waar altijd iets te doen is en waar zorg en techniek elkaar ontmoeten.

Health Hub Roden richt haar vizier op technologie in zorg en welzijn. De ‘hub’ is een verbindende schakel tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Samen werken zij aan hetzelfde doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven dankzij innovatie.

Jonas Rubrech, partner bij Zorgverbeteraars: “We gaan van een locatie met een rijke historie naar een plek waar alles draait om de toekomst. Waar studenten de ruimte krijgen om te spelen met innovatieve concepten, bijvoorbeeld in het FabLab, en waar bedrijven en overheden kennis delen en elkaar proberen te versterken. Wat wij meebrengen is onder meer onze ervaring met het echt in de praktijk brengen van verbeteringen en goede ideeën. Dat worden inspirerende gesprekken bij de koffieautomaat!”

Health Hub Roden is enthousiast over de vestiging van Zorgverbeteraars en verwacht dat dit nieuwe samenwerkingen en innovatieve ideeën zal opleveren.

 

Health Hub Roden

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Zorgverbeteraars losgeslagen

Vrijdag 19 april hebben we als team een gezellig muzikaal (nou ja, muzikaal?) uitje gehad naar Hit it Happiness in …

Lees meer

Digitale vochtbalans

Digitale Vochtbalans…

Lees meer

Serious Game Nictiz Academie

Wil jij met jouw team aan de slag met beter en efficiënter vastleggen van patiëntgegevens? Speel dan met elkaar de …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek