logo_verbeteraars

DIAK één week live met nieuw EPD

Nota bene op vrijdag de 13e startte het Diakonessenhuis in Utrecht met hun nieuwe EPD. Inmiddels is men een week 'live' en kunnen we tevreden terugkijken op een enerverende eerste week.

De implementatie van Chipsoft HiX met standaard content stond al gepland voor afgelopen december, maar dreigende code zwart vanwege het hoge aantal covid-patiënten gooide roet in het eten.

Acute as

De acute zorg kon, zowel in de voorbereiding als rond go-live, rekenen op ondersteuning vanuit Zorgverbeteraars. Op de Spoedeisende Hulp kwam de kennis en ervaring van Bas en Jonas met eerdere implementaties goed van pas en op de Intensive Care en CCU werd de ondersteuning van oud-IC-verpleegkundige Albert zeer gewaardeerd.

Extra leuk was het, nadat het project vrijwel volledig via Teams had plaatsgevonden, om weer eens fysiek op locatie te zijn. En dus werd er de afgelopen week hard gewerkt en veel gelachen. En daar is ook best reden toe als je merkt dat de maandenlange voorbereidingen hun vruchten afwerpen.

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Implementatie en beheer Standaard content HiX

2021| Ondersteunen van de organisatie, en specifiek de werkgroep SEH, bij de overstap naar standaard content en het in beheer …

Lees meer

Ondersteuning HiX Standaard content

September 2021 – 2023 | Ondersteunen van beheerders bij de overstap naar Standaard content en het in beheer nemen van …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek