logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

DIAK één week live met nieuw EPD

Nota bene op vrijdag de 13e startte het Diakonessenhuis in Utrecht met hun nieuwe EPD. Inmiddels is men een week 'live' en kunnen we tevreden terugkijken op een enerverende eerste week.

De implementatie van Chipsoft HiX met standaard content stond al gepland voor afgelopen december, maar dreigende code zwart vanwege het hoge aantal covid-patiënten gooide roet in het eten.

Acute as

De acute zorg kon, zowel in de voorbereiding als rond go-live, rekenen op ondersteuning vanuit Zorgverbeteraars. Op de Spoedeisende Hulp kwam de kennis en ervaring van Bas en Jonas met eerdere implementaties goed van pas en op de Intensive Care en CCU werd de ondersteuning van oud-IC-verpleegkundige Albert zeer gewaardeerd.

Extra leuk was het, nadat het project vrijwel volledig via Teams had plaatsgevonden, om weer eens fysiek op locatie te zijn. En dus werd er de afgelopen week hard gewerkt en veel gelachen. En daar is ook best reden toe als je merkt dat de maandenlange voorbereidingen hun vruchten afwerpen.

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

30 november: Dag van Digitale Inclusie

We communiceren in Nederland steeds meer digitaal. Dat heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Technologie kan ons …

Lees meer

Serious Game Nictiz Academie

Wil jij met jouw team aan de slag met beter en efficiënter vastleggen van patiëntgegevens? Speel dan met elkaar de …

Lees meer

Vijf vragen aan….

Wie zijn de Zorgverbeteraars? Iedere maand komt er een collega aan het woord om antwoord te geven op een aantal …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek