logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Farmaceutische zorg Lentis-GGZ/Dignis/Van Mesdagkliniek

Het begeleiden van een overnametraject van de apotheek van Lentis.

Wanneer: Juli 2021 – Mei 2022

Doel: Het begeleiden van een overnametraject van de apotheek van Lentis.

Aanpak: Dit project is in Juli 2021 gestart met het opstellen van een business case. Op basis van de business case is besloten om de farmaceutische zorg binnen Lentis uit te besteden aan een externe apotheek en de eigen apotheek te sluiten. Na dit besluit kent het project momenteel twee fasen: een onderhandelingsfase en een voorbereidingsfase voor het exacte overname moment. Zorgverbeteraars heeft de business case opgesteld en heeft vervolgens een begeleidende rol in de onderhandelingsfase en de voorbereidingsfase.

Resultaat: De farmaceutische zorg wordt binnen Lentis-GGZ, Dignis en de Van Mesdagkliniek geleverd door een externe apotheek.

Jasperien is consultant bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt zij ziekenhuizen en andere zorginstellingen bij diverse projecten op het gebied van digitalisering in de zorg.

Meer over Jasperien van Doormaal

Gerelateerd

Docent bij SBO opleidingen

In samenwerking met het Studiecentrum Bedrijf en Overheid (SBO) verzorgen we jaarlijks als docent een aantal opleidingen in de zorg.

Lees meer

Manager polikliniek Cardiologie

Ivm zwangerschapsverlof van de huidige manager, deze tijdelijke opdracht Manager Cardiologie.

Lees meer

Advies DWH omgeving

Het Flevoziekenhuis heeft een nieuw ZIS/EPD van ChipSoft, HiX aangeschaft. Dit vraagt om goed na te denken wat dit voor …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek