logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Farmaceutische zorg Lentis-GGZ/Dignis/Van Mesdagkliniek

Het begeleiden van een overnametraject van de apotheek van Lentis.

Wanneer: Juli 2021 – Mei 2022

Doel: Het begeleiden van een overnametraject van de apotheek van Lentis.

Aanpak: Dit project is in Juli 2021 gestart met het opstellen van een business case. Op basis van de business case is besloten om de farmaceutische zorg binnen Lentis uit te besteden aan een externe apotheek en de eigen apotheek te sluiten. Na dit besluit kent het project momenteel twee fasen: een onderhandelingsfase en een voorbereidingsfase voor het exacte overname moment. Zorgverbeteraars heeft de business case opgesteld en heeft vervolgens een begeleidende rol in de onderhandelingsfase en de voorbereidingsfase.

Resultaat: De farmaceutische zorg wordt binnen Lentis-GGZ, Dignis en de Van Mesdagkliniek geleverd door een externe apotheek.

Jasperien is consultant bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt zij ziekenhuizen en andere zorginstellingen bij diverse projecten op het gebied van digitalisering in de zorg.

Meer over Jasperien van Doormaal

Gerelateerd

Implementatie en beheer Standaard content HiX

Ondersteunen van de organisatie, en specifiek de werkgroep SEH, bij de overstap naar standaard content en het in beheer nemen …

Lees meer

Ondersteuning HiX Standaard content

Ondersteunen van beheerders bij de overstap naar Standaard content en het in beheer nemen van Chipsoft HiX.

Lees meer

Verduurzamen Kwaliteitsregistraties

Minder administratieve lasten en meer hergebruik van data. Dat is het doel van het programma Verduurzamen Kwaliteitsregistraties van de Federatie …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek