logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Opleiding eHealth: digitalisering van de gezondheidszorg

Het Studiecentrum Bedrijf en Overheid (SBO) organiseerde afgelopen najaar, in samenwerking met Zorgverbeteraars, de vijfdaagse opleiding eHealth. Voor het najaar van 2020 staat deze cursus opnieuw op het programma.

eHealth – ook wel bekend als digitale zorgtechnologie zoals wearables, apps en remote monitoring – speelt een steeds belangrijkere rol binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Door de inzet van technologie wordt zorg nog toegankelijker, persoonlijker en slimmer. Leer tijdens de opleiding eHealth in slechts 5 dagen hoe je eHealth succesvol implementeert in jouw organisatie.

Startdatum: 7 oktober 2020. Meer informatie: www.sbo.nl/ehealth

Andere interessante cursussen van SBO voor de zorg:


Actueel inzicht in de gezondheidszorg

Krijg zicht op de Nederlandse gezondheidszorg! De Nederlandse gezondheidszorg is een complexe wereld, welke volop in beweging is. Het is lastig het overzicht te bewaren binnen alle partijen, rollen, lijnen en wetten. Het aantal samenwerkingspartners binnen de gezondheidszorg is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ben je nieuw binnen de zorg of werk je veel samen met de zorg? Dan is de kennis die je vergaart tijdens de cursus Actueel inzicht in de gezondheidszorg een must voor de uitvoering van je werk!

Datum: 15 en 16 april 2020. Meer informatie: www.sbo.nl/gezondheidszorg

 

Bedrijfsvoering in de gezondheidszorg

Succesvolle bedrijfsvoering is van cruciaal belang! Een succesvolle, stabiele en duurzame zorgorganisatie inrichten en runnen is een complexe uitdaging. De zorgsector is sterk politiek afhankelijk en de zorgvraag neemt toe, terwijl er sprake is van een groeiplafond en verschuiving van het zorgaanbod. Leer tijdens de opleiding Bedrijfsvoering in de Gezondheidszorg de stuurbaarheid te vergroten en verbeter daarmee het bedrijfsresultaat met een duurzame bedrijfsvoering gericht op de toekomst.

Startdatum: 29 oktober 2020. Meer informatie: www.sbo.nl/bedrijfsvoeringzorg

Zorgopleidingen op maat

Bovengenoemde opleidingen kunnen we ook op maat verzorgen. Op je eigen locatie, op een moment dat jullie organisatie uitkomt. Ook kun je dan de inhoud aanpassen aan je eigen wensen en behoeften, en voorbereidend spreken met de organisatie en de docent(en).

Ook als je een ander ontwikkelpunt hebt, of een nieuw thema waar je als organisatie meer over wilt leren, kun je bij ons terecht. Samen stellen we een passend programma op en zoeken naar de meest geschikte docenten voor het thema en de groep.

Heb je interesse en wil je hier eens over verder praten? Bel of mail Guusje Verhoeven: 06-51618303, Guusje.verhoeven@sbo.nl

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Colofon

Colofon Verbeter! 2020

Lees meer

Informatierevolutie

Ik mag het woord bij ons op kantoor eigenlijk niet gebruiken, informatierevolutie. Dat zal er alles mee te maken hebben …

Lees meer

Meer handen aan het bed, meer robots achter de computer

Doordat systemen niet altijd goed op elkaar aansluiten en gegevensuitwisseling vaak nog verre van optimaal is, gaat er veel kostbare …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek