logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

1+1=2, maar ook 11

Successen moet je vieren, zo luidt de tegelwijsheid. In de waan van de dag verdwijnen successen snel op de achtergrond. Dit jaar vierden we alweer onze elfde verjaardag. De afgelopen elf jaren zagen we nogal wat voorbij komen: het digitaliseren van gehele ziekenhuizen, de eerste stappen in serieuze beslissingsondersteuning voor artsen, het ontstaan van het bewustzijn dat grip op je data goud waard is… We waren erbij en vergaten het bijna te vieren. En altijd streefden we er naar om net dat stapje extra te zetten; niet alleen volgens planning en binnen budget, maar echt gericht op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Op zoek naar de 1 + 1 = 3.

Dit magazine is een korte samenvatting van het leven van onze Zorgverbeteraars. Tegelijk is het bedoeld als een spiegel en een bron van inspiratie voor al die andere helden en hun vaak ongenoemde successen,  voor al die zorgverleners, IT’ers en leveranciers die samen werken aan betere zorg. Samen, want de zorg is complex en de uitdagingen talrijk. Personeelsschaarste, specialisatie en differentiatie, patiëntparticipatie, informatie-uitwisseling; er liggen uitdagingen die ons verbinden en vragen om gezamenlijke dromen, maar vooral daden die zorgen voor goede betaalbare zorg. Nu en in de toekomst.

Elf jaren zijn we onderweg met veranderen, verbeteren en versnellen. We hebben in die jaren een duidelijke missie ontwikkeld: de zorg verbeteren door mensen in de zorg te helpen nóg betere zorg te leveren. Nog beter inderdaad, want er gaat al vreselijk veel goed. Aan de andere kant, het kán altijd beter. Als Zorgverbeteraar ben je niet snel klaar.

Wij maken graag dingen beter. Wij zijn Zorgverbeteraars.

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Derde editie ‘Kwaliteit verbeteren in de Zorg’ in de maak

Kwaliteit verbeteren in de zorg is een praktisch handboek voor (toekomstige) zorgverleners. Het helpt je de kennis en vaardigheden te …

Lees meer

Uit de oude doos, wat betekent ons logo?

Huisstijl Zorgverbeteraars, ons verjaardagscadeautje 5 jaar geleden

Lees meer

Verslag #Ontdekdezorgweek

In het kader van #Ontdekdezorg Week liep Zorgverbeteraar Bas Smit een avondje mee op de Huisartsenpost in Drachten. Een kort …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek