logo_verbeteraars

Advies / Ondersteuning ICT Projecten

Ondersteunen van de afdeling ICT en ondersteunen/leiden van de projecten en implementaties: kwaliteit meldsysteem (Q-base), nieuw intranet (SharePoint), HAP informatie systeem (Topicus), document management systeem (M-Files), uit faseren fax, selectie/aanschaf headset, digitaal relatieportaal, glasvezel internet verbinding en alledaagse uitdagingen.

Wanneer: Oktober 2020 – September 2021

Organisatie: Dokterszorg Friesland

Doel: Ondersteunen van de afdeling ICT en ondersteunen/leiden van de projecten en implementaties: kwaliteit meldsysteem (Q-base), nieuw intranet (SharePoint), Spoed EPD (Topicus), document management systeem (M-Files), digitaliseren overdrachtsberichten ambulance en laboratorium, selectie/aanschaf headset, glasvezel internet verbinding, Onderhouden contact leveranciers en interne klanten, begeleiding audio/visuele oplossingen en alledaagse uitdagingen.

Aanpak: Het gebruik van ICT middelen centraal stellen zodat eigenaarschap ook bij de zorg ligt en dat afdeling ICT dienstverlenend is.

Bas is EPD-consultant bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt hij ziekenhuizen en andere zorginstellingen met het optimaliseren van hun EPD en inzet van ICT, het implementeren van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van het EPD.

Meer over Bas Smit

Gerelateerd

Applicatiebeheer Topicus

Beheren van HAP informatie systeem dat gebruikt wordt voor centrale telefonische triage, voor consulten op en visite vanaf de huisartenpost.

Lees meer

Betere opvolging incidenten Dokterszorg Friesland met Q-base

De cirkel van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) van Dokterszorg Friesland is rond met de implementatie van Q-base, een applicatie waarmee onder …

Lees meer

De Ontdekdezorg week 2021

Meelopen op de huisartsenpost Drachten van Dokterswacht Friesland

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek