logo_verbeteraars

Applicatiebeheer Topicus

Januari 2021 - September 2021| Beheren van HAP informatie systeem dat gebruikt wordt voor centrale telefonische triage, voor consulten op en visite vanaf de huisartsenpost.

Organisatie: Dokterszorg Friesland

Doel: Implementeren en beheren van Spoed EPD/HAP informatie systeem dat gebruikt wordt voor centrale telefonische triage, voor consulten op en visite vanaf de huisartsenpost.

Aanpak: Beantwoorden van gebruikersvragen en doorvoeren wijzigingen voor een juist gebruik.

Resultaat: Triagisten, huisartsen, regieassistentes, balie medewerkers die de eerstelijns avond-, nacht- en weekend huisarts spoedzorg kunnen coördineren en vastleggen.

Bas is EPD-consultant bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt hij ziekenhuizen en andere zorginstellingen met het optimaliseren van hun EPD en inzet van ICT, het implementeren van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van het EPD.

Meer over Bas Smit

Gerelateerd

Advies / Ondersteuning ICT Projecten

Oktober 2020 – September 2021| Ondersteunen van de afdeling ICT en ondersteunen/leiden van de projecten en implementaties: kwaliteit meldsysteem (Q-base), …

Lees meer

Betere opvolging incidenten Dokterszorg Friesland met Q-base

De cirkel van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) van Dokterszorg Friesland is rond met de implementatie van Q-base, een applicatie waarmee onder …

Lees meer

De Ontdekdezorg week 2021

Meelopen op de huisartsenpost Drachten van Dokterswacht Friesland

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek