logo_verbeteraars

Adviseur-projectmanagement AVL

2024 | Ondersteunen van de organisatie bij het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek en gerichte impactanalyse met betrekking tot de voorgenomen implementatie van HiX standaard content.

Antoni van Leeuwenhoek, hét Nederlands Kanker Instituut, werkt met HiX 6.3 op basis van zelfbouw en overweegt de overstap te maken naar de standaard content van Chipsoft. Gezien de specialistische aard van het ziekenhuis, is een gedegen haalbaarheidsonderzoek en impactanalyse gewenst. Op basis hiervan kan het definitieve besluit genomen worden om al dan niet over te stappen.

Zorgverbeteraars heeft brede kennis van HiX en ervaring met de implementatie van HiX en standaard content in diverse organisaties en gaat AVL ondersteunen bij het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek en gerichte impactanalyse met betrekking tot de voorgenomen implementatie van HiX standaard content.

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

Implementatie HiX 6.3 / Standaard Content

2021-2024 | Projectleider en projectmedewerkers ondersteunen bij de overstap en in beheer nemen

Lees meer

Ondersteuning Hix Standaard content

2022 | ondersteuning van slaaponderzoeken met HiX 6.3

Lees meer

Adviseur Hix

oktober 2021 -2023| Ondersteunen van de organisatie, en specifiek het domein Dossier en werkgroep Cardiologie, bij de overstap naar HiX 6.2 …

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek