logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Derde editie ‘Kwaliteit verbeteren in de Zorg’ is uit!

19-01-2022

Alweer twaalf jaar geleden verscheen de eerste editie van het boek Kwaliteit verbeteren in de Zorg. Vanaf deze week ligt de derde, geheel herziene, editie in de winkel. V&VN-voorzitter Bianca Buurman nam deze keer het voorwoord voor haar rekening.

“Als verpleegkundige kun je een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en in dit boek vind je de handvatten om kwaliteitsverbeteringen op een systematische wijze aan te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat we onze innovatiekracht nog veel beter kunnen benutten om zo patiënten de beste zorg te geven. Heel veel succes!” – Bianca Buurman, Voorzitter Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland & hoogleraar acute ouderenzorg Amsterdam UMC

Webinar

Tijdens een kort webinar, georganiseerd door uitgeverij Pearson, gaf auteur en Zorgverbeteraar Jonas Rubrech deze week tijdens een toelichting op de achtergrond van het boek en deze nieuwe editie. Wie het gemist heeft kan het terugkijken (duur: 20 minuten).

Hoe kom ik aan een exemplaar?

  1. Docent in het hoger onderwijs? Dan kun je gratis een docentexemplaar aanvragen.
  2. Werkzaam in de zorg en op zoek naar houvast bij verbeterprojecten? We geven drie exemplaren weg! Mail ons je naam, functie, organisatie en adres en wie weet ligt er binnenkort een exemplaar op je deurmat.  (deze actie is inmiddels afgelopen) 
  3. Geen van bovenstaande, of kun je gewoon niet wachten? Direct bestellen kan natuurlijk ook.

 

Jonas is partner bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt hij zorginstellingen met het inzetten van ICT en data om primaire processen te ondersteunen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Hij schreef een aantal boeken waaronder ‘Kwaliteit verbeteren in de zorg’.

Meer over Jonas Rubrech

Gerelateerd

Vijf vragen aan ….

Wie zijn de Zorgverbeteraars? Het jaar door komt er een collega aan het woord om antwoord te geven op een …

Lees meer
Annemarie Trompert & Bente Jorritsma

Kwaliteitsregistraties lopen voorop

in standaardisatie en harmonisatie

Lees meer

Van ‘Lady with the Lamp’, naar ‘Lady with the COW’.

12 mei Dag van de Verpleging

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek