logo_verbeteraars

Introductiecursus Chipsoft HiX

2016 | De overstap op HiX, het ZIS/EPD van Chipsoft betekent dat er veel op applicatiebeheerders af komt: deelname aan werkgroepen, cursussen bij Chipsoft, reviewdagen en vragen vanuit de organisatie. Zij willen graag optimaal voorbereid dit traject ingaan en de voorbereidingstijd maximaal benutten.

Zorgverbeteraars organiseerde een ‘Vliegende start HiX voor beheerders’, een interactieve workshop van twee dagdelen waarin er kennis gemaakt werd met Chipsoft HiX en de verschillende modules. De aandacht lag daarbij vooral op de samenhang van modules en de plaats van HiX in het zorgproces.

Het begrijpen van de opbouw van HiX en de samenhang van de diverse modules dient als kapstok voor de kennis die wordt aangereikt in de cursussen van Chipsoft welke zijn gericht op specifieke modules. De deelnemers zijn voorbereid op de cursussen bij Chipsoft door globale basiskennis van de belangrijkste modules. Deze voorkennis helpt beheerders om het maximale uit de cursussen te halen en om een constructieve bijdrage te leveren aan werkgroepen. Zij gaan er niet ‘blanco’ in en kennen de globale mogelijkheden van HiX. Dit geeft vertrouwen aan de organisatie.

Wij maken graag dingen beter.

Meer over Zorgverbeteraars

Gerelateerd

De grootste winst is een generieke werkwijze voor al onze locaties

De overstap van papier naar digitaal binnen een organisatie is een vaak een grote. Zo ook voor Revalidatiecentrum Friesland, dat …

Lees meer

Revalidatie Friesland neemt HiX in gebruik

Revalidatie Friesland heeft vrijdag 7 april op alle locaties HiX in gebruik genomen. Revalidatieartsen en behandelaars houden in het elektronisch …

Lees meer

Advies en ondersteuning implementatie Chipsoft HiX

2016 – 2017 | Ondersteuning bij implementatie HiX standaard content

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek