logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Kwaliteit verbeteren in de zorg

De aandacht voor kwaliteit en efficiëntie in de zorg is de laatste jaren enorm toegenomen. Certificering en implementatie van kwaliteitsnormen zijn dagelijkse kost.

De aandacht voor kwaliteit en efficiëntie in de zorg is de laatste jaren enorm toegenomen. Certificering en implementatie van kwaliteitsnormen zijn dagelijkse kost. Voor de patiënt is dit, soms letterlijk, een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Veel dichter bij de patiënt staan verpleegkundigen die gemotiveerd zijn om goede zorg te leveren. Kwaliteit verbeteren in de zorg biedt een praktisch arsenaal waarmee verpleegkundigen, namens de patiënt, de strijd aan kunnen gaan voor betere zorg. Niet op papier, maar in de praktijk.

“Als verpleegkundigen zullen we onze verantwoordelijkheid moeten opeisen als we daadwerkelijk de kwaliteit in de zorg willen verbeteren. Dit boek biedt hiervoor kennis, vaardigheden en praktische handreikingen.” – Marian Kaljouw, voorzitter V&VN

Dit boek inzetten om de kwaliteit te verbeteren in uw organisatie? Wij denken graag mee, neem gerust contact met ons op.

Auteurs: Jonas Rubrech & Georgiana Stuyling de Lange
Uitgeverij: Pearson Education Benelux, Amsterdam
ISBN: 978-90-430-1806-7
Prijs: €41,95
Aantal pagina’s: 231

Dit boek bestellen >> 

Website bij het boek voor studenten 
Artikel V&VN Magazine

Jonas is partner bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt hij zorginstellingen met het inzetten van ICT en data om primaire processen te ondersteunen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Hij schreef een aantal boeken waaronder ‘Kwaliteit verbeteren in de zorg’.

Meer over Jonas Rubrech

Gerelateerd

Eerste exemplaar ‘Kwaliteit verbeteren in de Zorg’ overhandigd aan voorzitter V&VN

Kwaliteit verbeteren in de zorg, herziene editie. Onlangs ontving Henk Bakker, voorzitter van V&VN, het eerste exemplaar van het boek Kwaliteit …

Lees meer

Recensie eerste editie door Drs. M.H. Langelaan, NBD|Biblion

Recensie door: Drs. M.H. Langelaan, NBD|Biblion

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek