logo_verbeteraars

Vijf vragen aan….

Wie zijn de Zorgverbeteraars? Iedere maand komt er een collega aan het woord om antwoord te geven op een aantal vragen. Zoals: Waar krijg je energie van? Waar heb je de afgelopen tijd mee geworsteld en hoe heb je dat opgelost?

1. Van welke werkzaamheden krijg jij energie?

Ik krijg energie van het werken met mensen die enthousiast, betrokken en humorvol zijn. Humor maakt moeilijke trajecten licht. En ik word helemaal gelukkig wanneer het werken met deze mensen resultaat oplevert, en het liefst een beetje snel…😊 Langdurige trajecten zijn minder aan mij besteed.

2. Op welke tijden werk jij het liefst en ben je het meest productief?

Ik ben een vroege vogel. Dit betekent dat ik ’s ochtends het meest productief ben. Alhoewel…aan het einde van de middag komen er ook soms goede flow-momenten voorbij.

3. Heb je de afgelopen tijd ergens mee geworsteld en hoe heb je dat opgelost?

Piekeren en worstelen is mij niet vreemd. Ik los het op door afstand te nemen, mezelf niet te serieus te nemen en te bedenken dat de tijd soms wonderen doen.

4. Hoe vind jij balans tussen werk en privé?

Door op het werk met het werk bezig te zijn en door thuis met thuis bezig te zijn. Ik krijg rust door focus en wordt onrustig als werk en thuis door elkaar lopen. Daarom krijg ik soms ook commentaar van mijn gezinsleden over het laat reageren op berichten of het niet opnemen van de telefoon (haha). 

5. Waarin vind jij je ontspanning?

Door het zwemmen in de buitenlucht. Ik ben een fan van openlucht zwembaden, maar sinds kort duik ik ook met een groep vrouwen het natuurwater in. Letterlijk zeer verfrissend en dus echt een aanrader!

Jasperien van Doormaal

Meer over Jasperien van Doormaal

Gerelateerd

Echt efficiënt werken? Ga netwerken!

Door Stan Swaen, Espercygno 

Lees meer

Werken aan invoering eOverdracht

eOverdracht

Lees meer

Verbeter! 2024 komt eraan

Een nieuwe uitgave van ons magazine “Verbeter!” is in de maak!

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek