logo_verbeteraars

info@zorgverbeteraars.nl

06 26 44 36 44 (bel)

06 26 44 36 44 (whatsapp)

Bas Smit
Zorgverbeteraar

Bas Smit

Bas is adviseur en projectleider bij Zorgverbeteraars. In de dagelijkse praktijk helpt hij ziekenhuizen en andere zorginstellingen met het optimaliseren van hun EPD en inzet van ICT, het implementeren van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van het EPD.

Mail Bas Smit

Naast Zorgverbeteraars

Ben ik een noordeling, een nuchtere man die het heerlijk vind om thuis te komen bij zijn vrouw en drie kinderen. Die in het weekend soms lekker op de bank hangt, een klus in of om het huis doet, met vrienden een borrel drink en bordspel speel, of na kerktijd nog even het bos in gaat voor een wandeling, hardlopen of mountainbiken.

Ik ga zingend naar huis

Wanneer ik iemand een stap verder heb kunnen helpen waarbij ik ook zelf geïnspireerd ben. Onderweg zing ik niet met de muziek mee omdat ik liever luister naar één van de vele podcasts die ik volg.

Activiteiten van
Bas Smit

Nieuwe functie: mailmanager

Sinds we massaal thuiswerken zijn we ook massaler gaan mailen. Het lukte mij vaak aardig om mijn inbox onder controle …

Lees meer

Al fietsend decharge

Het project ‘De gekoppelde OK’ is afgesloten met een eindrapport en een mountainbike tocht. De evaluatie formeel op papier voor …

Lees meer

Applicatiebeheer Topicus

Beheren van HAP informatie systeem dat gebruikt wordt voor centrale telefonische triage, voor consulten op en visite vanaf de huisartenpost.

Lees meer

Ontwerp & Realisatie Publiek